U bent hier

Foto wedstrijd

Fotowedstrijd Natuur in de buurt afgelopen

Op  1 oktober is onze fotowedstrijd Natuur in de buurt afgesloten. De vakjury kiest begin oktober de 4 mooiste foto´s van de maand september en daar mag het publiek van 10 tot 20 oktober hun favoriet uit kiezen. Eind oktober wordt de publiekswinnaar bekend gemaakt.

Categorieën
Bij het uitschrijven van de fotowedstrijd hebben we 4 categorieën bepaald:
PUUR! Foto's van natuur en landschap tussen Lek en Linge,
STAD! Foto’s van de natuur in de stad Culemborg,
KUNST! Een categorie voor de meest creatieve foto en  
KIDS! Een speciale categorie voor kinderen tot 16 jaar.
Al heel snel bleek dat het merendeel  van de foto’s werd ingezonden in de categorie PUUR!
Bij de eindbeoordeling van de foto’s zal de vakjury beoordelen welke categorieën een goede afspiegeling geven van de ingezonden foto’s. In elk geval worden in 4 categorieën prijzen verdeeld.
De fotografen in de categorie KIDS! dingen sowieso allemaal mee voor de prijzen in hun categorie.

Winnaars van de wedstrijd
In totaal werden 303 foto’s ingezonden. De vakjury zal in oktober alle genomineerde foto´s onderwerpen aan een eindoordeel en hieruit de winnaars van de hoofdprijzen van de totale wedstrijd bepalen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in november. Meer informatie hierover volgt later.

Winnende foto’s
Alle winnende foto’s zijn te bekijken op Facebook pagina Natuur- en Vogelwacht Culemborg (@nvwculemborg),  op www.nvwc.nl en op de website van Culemborgse Courant.nl
Hier zullen de winnende foto’s ook bekend worden gemaakt. Dit geldt zowel voor de winnaar van de maand als de winnaars in de categorieën.

Contactadres fotowedstrijd
Redactie(apestaartje)nvwc.nl
 
Over NVWC
Al meer dan 40 jaar zet de NVWC zich actief in voor de natuur in en om Culemborg. Er is in die 40 jaar veel gedaan om de natuur en het Culemborgse landschap mooier, aantrekkelijker en toegankelijker te maken, én om haar te beleven en er van te genieten. Met regelmaat worden bestuurders, politici en professionals geïnformeerd over het werk van het NVWC. Een van de grote uitdagingen is om het grote publiek, de burgers van Culemborg – jong en oud - en daarbuiten, ook te betrekken.