U bent hier

Unieke presentatie van de film "de verborgen wereld van de Strabrechtse heide"

Een unieke blik op Strabrechtse Heide. Foto; Kars Veling

Voor de derde maal organiseren wij met Theater de Fransche School een natuurfilm. Deze keer is het de schitterende film “de verborgen wereld van de Strabrechtse heide”. Een film over een uniek gebied tussen Geldrop, Heeze en Someren in Zuidoost Brabant. Jap Smits (boswachter Staatsbosbeheer) en Han Meeuwsen (Natuurfilmer) zijn samen opgetrokken om de verborgen wereld van deze heide vast te leggen. Het doel van Jap was om bij de bezoekers de heide beter bekend te laten worden. Han heeft met behulp van de kennis van Jop het rijke insectenleven op film vast gelegd.

Jap heeft zijn kennis ook nog eens gedeeld in het gelijknamige boek.
Naast de informatieve teksten en mooie foto’s, is het boek uitgerust met augmented reality fragmenten*).

Heb je het boek al, dan kan je het deze avond laten signeren door Jap. Jap zal er persoonlijk zijn om de film te introduceren doormiddel van zijn prachtige vertellingen over deze bijzonder heide. En wie Jap kent wil om deze reden alleen al deze avond niet missen.

Jap zal deze avond extra boeken meenemen. Je kan de boeken kopen en gelijk laten signeren. Het bedrag is €25,00 per stuk en het weegt 4 kg. Een belangrijk deel van de opbrengst komt ten goede van de Strabrechtse heide.

vr 20-09-2019 | 20:00 uur | zaal open vanaf 19:30 uur
Prijs: € 10,00 (normaal)
De Fransche School, Havendijk 1, Culemborg

Je kan nu ook rechtstreeks kaarten bestellen bij De Fransche School met deze speciale link; https://www.theaterdefranscheschool.nl/strabrechtse

Word vriend van De Fransche School via www.Theaterdefranscheschool.nl en je koopt met 25% reductie je filmkaartje. Bovendien met jouw steun als vriend kan het theater ieder jaar weer een mooie programmering neer zetten.

*) Augmented reality fragmenten zijn korte filmpjes- Ze worden zichtbaar met een scanner die je kunt downloaden van de AdOn app. uit de play Store of I-Store-).

Datum: 
vrijdag 20 september 2019