U bent hier

Cursus vogelherkenning BIJNA VOL!

Op het moment van schrijven (6 juli) zijn er 27 aanmeldingen voor de cursus Vogelherkenning voor beginners 2019. Het maximum aantal cursisten is 30 en dat betekent dat er nog 3 plaatsen beschikbaar zijn!

Op dit moment zijn we volop bezig de cursus voor te bereiden. Zoals elders op de website vermeld, wordt de cursus gegeven op woensdagavonden in de periode september 2019 t/m mei 2020, vaak, maar niet altijd op de laatste woensdag van de maand. Door schoolvakanties en de agenda’s van degenen die de avonden verzorgen, kan daarvan afgeweken worden. De excursies (per fiets!) zijn altijd op de eerste zaterdag van de maand van 9 tot 11 uur in de omgeving van Culemborg.

Niet alle data staan al definitief vast, maar de volgende data zijn wel bekend: 25 september, 30 oktober, 27 november en 22 januari. De excursies vallen op de eerstvolgende zaterdagen na de cursusdag. De overige data in 2020 zijn nog niet allemaal definitief, die worden naar verwachting binnen 2 weken bekend.

Opgeven voor de cursus kan via cursus(apenstaartje)nvwc.nl. Apenstaartje vervangen door @.

 

Foto's: Gert Jan Klop - blauwborst; Jouke Altenburg - boerenzaluw; Hans Kunstman - geelpootmeeuw; Jurgen Geven - pijlstaarteenden; Kars Veling - torenvalk.