U bent hier

KNotwilgen snoeien 16 januari

Aanstaande zaterdag de 16e is de opzet om de 2e helft van de rij bomen langs de Beusichemsedijk te snoeien en het karwei hier af te ronden. In december heeft een kleine groep bijna de helft van de bomen gesnoeid, hout afgevoerd en verbrand.
Zie kort verslag met foto’s op website van de NVWC. De bomen vormen de scheiding met een perceel grasland en de volkstuinen achter het Bakelbos . Deze bomen zijn al enkele keren door de werkgroep gesnoeid. Het dikkere hout is voor de bezitters van open haard of houtkachel, het overige resthout zal worden verbrand. Stookvergunning is verleend. Het is een mooie en goed bereikbare locatie om een aantal uurtjes buiten te werken ten bate van natuur en landschap.
Vanaf de kruising Bakelbos/Beusichemsedijk is het slechts een klein stukje rijden, fietsen of lopen naar de afrit met huisnummer 7. Het is het huis wat verder gelegen vanaf de dijk. Volg de afrit naar beneden tot aan het huis of hek.
Voor gereedschap, koffie e.d. wordt gezorgd. Zelf s.v.p. voor brood zorgen. Denk aan geschikte kleding/laarzen/handschoenen !!!. Wie slechts enkele uurtjes kan is uiteraard ook van harte welkom.
Wie twijfelt of de snoeidag gezien de weersomstandigheden door kan gaan neemt op de dag zelf na 07u30 contact op met 06-44704754 of kom voor 08u30 uur naar de Steenuil, Steenovenslaan 20, 4101 AM Culemborg. Is vervoer gewenst dan vooraf graag contact met een van onderstaande personen.
Volgende snoeidagen: 6 en 27 februari 2016 – nadere informatie volgt
Meer informatie en contact
Harry van de Warenburg, Grondzeilerweg 9 tel. 0345-514358 / snoeidag 06-44704754
e-mail: h.j.m.van.dewarenburg@freeler.nl
Wim Smits, Hoogeinde 8, Zoelmond, tel. 0345 -501671.

Reacties