U bent hier

Knus kamperen tijdens het Hemelvaartkamp (9-13 mei 2018)

Wij weten al dat het Overijsselse Vechtdal de keuze is geworden voor het Hemelvaartkamp 2018. Wat wij nog niet wisten is de locatie. En dat is nu ook bekend geworden. Wij gaan knus kamperen tussen de bomen op natuurcamping de Starnbosch in Dalfsen.

Het ideale van deze locatie is de mooie natuur in de omgeving. Het Rechterense Veld is binnen een kwartier afstand gelegen van de camping. Een prachtig wandelgebied. Hier groeien twee zeldzame planten. De koningsvaren en een oorspronkelijk inheemse plant, de bospaardenstaart. Ook ligt de Lemelerberg en Archemerberg dichtbij. Op zo’n driekwartier fietsen ligt de camping van dit natuurgebied af. Kortom, een mooi stukje Nederland met veel diversiteit en ongekend mogelijkheden. Perfect voor een Hemelvaartweekend.

Op de camping hebben wij een vakantiehuis voor 8 personen gereserveerd. Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan kan je hier comfortabel gebruik van maken. Gezien de huidige stand van de aanmeldingen, moet je even informeren bij ons of er nog een bed voor je beschikbaar is.
Op dinsdag 8 maart, aanvang 20.00 uur is er een kampvergadering waar we verdere afspraken gaan maken en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Tags: