U bent hier

Reizende tentoonstelling winnende foto’s van start

In de periode van 1 april tot 1 oktober vorig jaar heeft de Natuur- en Vogelwacht Culemborg (NVWC) een fotowedstrijd georganiseerd die gefaciliteerd werd door de Culemborgse Courant.
Inmiddels zijn alle winnende foto´s afgedrukt op Fortex zodat deze gemakkelijk als een reizende tentoonstelling op diverse plaatsen in Culemborg getoond kunnen worden.
De eerste tentoonstelling is op 19 januari van start gegaan in de receptieruimte van het stadhuis aan de Oude Vismarkt 4 in Culemborg. Gemeente Culemborg was de hoofdsponsor van deze fotowedstrijd.
De tentoonstelling is een bezoek zeker waard! Bent u in de buurt van het oude stadhuis, loop dan even binnen om deze prachtige foto´s te bekijken. De NVWC is natuurlijk ook benieuwd naar de reacties en daarom ligt er een boekje bij de tentoonstelling waar u een reactie kunt achter laten.
Bent u ook geïnteresseerd in andere activiteiten van de Natuur- en Vogelwacht, meld u dan via nieuwsbrief@nvwc.nl aan voor de Tjielp. Dit is de gratis digitale nieuwsbrief van de NVWC die elke maand verzonden wordt.