U bent hier

Schrijf je in voor de 4de hemelvaartkamp La Brenne, Frankrijk

In 2020 viert de NVWC haar 45-jarig jubileum. De voorbereidingen voor speciale activiteiten is begonnen. Bij eerdere jubilea (het 20ste, 30ste en 40ste) is het Hemelvaartkamp van de NVWC neergestreken in La Brenne, Frankrijk. Door zijn opmerkelijke landschapsdiversiteit is er volop variatie. We vinden er veel verschillende zoogdieren, de grootste kolonie moerasschildpadden, trek- en broedvogels, talrijke vlinders, libellen, orchideeën, enz. En nog steeds wordt door de deelnemers gesproken over deze bijzondere reizen. Dus voor herhaling vatbaar en daarom gaan we weer! Het mag een traditie genoemd worden.

Omdat oud deelnemers ook alweer vijf jaar ouder geworden zijn hebben wij besloten om geen 10 jaar te wachten voor een volgende La Brenne-kamp.
Voor zij die niet beschikken over eigen kampeermiddelen is er naast de camping Les Millots in Rosnay (uitspreken als Ronnee) een locatie gevonden met in de nabijheid goede overnachtingsaccommodatie. Een vijftal deelnemers heeft zelfs onlangs al een gîte gehuurd in Rosnay zelf.

Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van 17 (aankomstdag) t/m 24 mei (vertrekdag) 2015. De week waarin Hemelvaartsdag valt.

We vernemen graag of je zou willen deelnemen aan het 4e La Brenne-hemelvaartkamp in Frankrijk.
Opgeven kan via het mailadres kampcoor@nvwc.nl. Vergeet niet op te geven of met eigen verover komt en met het aantal personen.
De vergadering om de puntjes op de i te zetten, praktische zaken te regelen en onbeantwoorde vragen beantwoord te krijgen, zal op woensdagavond 11 maart 2020 om 20.00 uur in De Steenuil worden gehouden.

Met vriendelijke groeten,
namens de kamp-coördinatoren
Ruud Post
Yme Jan Bosma