U bent hier

Winnaars fotowedstrijd Natuur in de buurt zijn bekend

Winnaars fotowedstrijd Natuur in de buurt zijn bekend

De vakjury heeft het eindoordeel geveld over de 69 genomineerde foto’s van de afgelopen zes maanden en daaruit de winnaars van de fotowedstrijd Natuur in de buurt gekozen. De winnaars in de categorieën zijn bekend en inmiddels allemaal uitgenodigd voor een feestelijke prijsuitreiking!

Bij het uitschrijven van de fotowedstrijd zijn vier categorieën bepaald: PUUR! - STAD! - KUNST! en KIDS! Al heel snel bleek dat het merendeel van de foto’s werd ingezonden in de categorie PUUR! en dat in de categorie KIDS! lang niet elke maand foto´s werden ingezonden. Dus moesten andere categorieën bepaald worden om een goede afspiegeling te krijgen van de in totaal 303 ingezonden foto’s.

Tijdens de eindbeoordeling is besloten om de prijzen te verdelen in vier volwassen categorieën en dat de fotografen in de categorie KIDS! allemaal meedingen naar de prijzen in hun categorie.
Dus geen vier maar vijf categorieën met in totaal 15 winnaars.
Voor de winnaars in de volwassen categorieën vindt de prijsuitreiking plaats op woensdag 22 november om 20.00 uur. Voor de categorie KIDS! houden we een eigen prijsuitreiking op zaterdag 25 november om 13.30 uur tijdens een activiteit van de jeugdgroep.

Winnende foto’s
Alle winnende foto’s zijn te bekijken op Facebook pagina Natuur- en Vogelwacht Culemborg (@nvwculemborg).