Skip to content

Laatste uitgave “Het Vogeljaar”

Vele jaren waren een aantal van onze leden geabonneerd op “het Vogeljaar”. Sinds vorig jaar moest het Vogeljaar helaas stoppen met zijn activiteiten.

Na een periode van 70 jaar kwam er een einde aan het verschijnen van het Vogeljaar. Al die jaren bood het tijdschrift informatie over het wel en wee van de vogels wereldwijd. Met deze laatste uitgave in boekvorm – Het laatste Vogeljaar – neemt het tijdschrift afscheid van zijn trouwe achterban. Niet alleen een jubileumboek, maar zeker ook een collectorsitem voor vogelliefhebbers!

Vermaarde schrijvers als Strijbos, Voous, Zweeres, maar ook enthousiaste amateurvogelaars leverden hun bijdragen. Daarmee bood ‘het Vogeljaar’ zowel de academicus als de gewone vogelaar een platform. In een laatste uitgave in boekvorm komt die veelzijdigheid terug. Ruim vijfentwintig auteurs leveren een aandeel met terugblikken en recente onderzoeksverslagen. Het laatste Vogeljaar geeft een treffend beeld van de ontwikkelingen in de wereld van vogelstudie, beschermingswerk en de toename van vogelplezier onder de bevolking, gedurende de hele periode van 70 jaar.

  • Jubileumuitgave én collector’s item voor vogelliefhebbers
  • Met verhalen van meer dan 25 auteurs
  • De mooiste bijdragen uit 70 jaar het Vogeljaar
Bestellen

Het boek kunt u bestellen door €20 over te maken op rekening NL28 INGB 0000 964472 ten name van het Vogeljaar. Inlichtingen: Willem Werkman Boterbloemstraat 20 5321 RR Hedel.

Ook kunt U het bonusnummer Het allerlaatste Vogeljaar (78 pagina’s) gratis downloaden via https://www.vogeljaar.nl/overzicht.shtml

In deze laatste uitgave zijn nog een aantal interessante artikelen opgenomen, die door het stoppen publicatie gemist hebben.

Back To Top