U bent hier

Nieuws

vrijdag 9 september 2022
Harry van de Wa...

Na een lang mooi, maar te droog, voorjaar en zomer begint het eindelijk weer te regenen en wordt het ook al vroeger donker. Reden om vooruit te kijken naar het knotten komende herfst en winter.

maandag 6 juni 2022
Han Sloots

De 21ste Big Day van de NVWC heeft het jongste winnende team ooit opgeleverd. Eirik Kersten (18) en Aron Sinke (20) namen 115 vogelsoorten waar, een evenaring van het Big Day-record van Jandirk Kievit en Gerrit Jan Klop.

zaterdag 16 april 2022
Ruud Post

SILENCE OF THE TIDES is een poëtische film zonder voice over of interviews waarin de continue ‘ademhaling’ van het Waddengebied centraal staat. Schitterende zonsondergangen, een divers dierenrijk en landschappen die twee keer per dag veranderen, heeft het Waddengebied zich veelvuldig bewezen als fotogenieke plek.

zaterdag 26 maart 2022
Johan De Kruif

Woensdag 17 maart hield Jandirk Kievit een prachtige lezing over IJsland. Er was een grote opkomst. Iedereen was blij, dat er weer lezingen gehouden konden worden. We hebben mooie beelden gezien van zijn bootreis via de Faeröer eilanden, (ook aantal dagen op deze eilanden) en zijn trip met de camper over IJsland.

dinsdag 1 maart 2022
Harry van de Wa...

De Knotwerkgroep heeft afgelopen winter drie van de vijf werkdagen kunnen invullen. Twee dagen moesten worden afgelast vanwege slechte weersomstandigheden en coronabeperkingen .

maandag 28 februari 2022
Ruud Post

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld zijn door de kampcommissie stappen gemaakt voor het organiseren van het hemelvaartkamp 2022.
Het zal een druk programma worden!

vrijdag 25 februari 2022
Johan De Kruif

Zaterdag 12 februari heeft Burgemeester Gerdo van Grootheest het eerste exemplaar in ontvangst genomen van een folder mét toekomst

zaterdag 12 februari 2022
Johan De Kruif

Op de klusochtend afgelopen woensdag kregen we deze 2 nestkastjes aangeboden. Een spreeuwen/koolmeeskast en een kast voor de boomkruiper. Gaan een mooie plek krijgen in onze natuurtuin. Kastjes zijn gemaakt door Ben Nieuwenhuis uit Ravenswaaij.

zondag 30 januari 2022
Johan De Kruif

Natuurontwikkeling

zondag 9 januari 2022
Ruud Post

Ook na de laatste persconferentie hangt de coronavlag er nog niet vrolijk bij. De coronamaatregelen spelen ons nog steeds parten.
Op vrijdag 14 januari heeft de minister-president het duidelijk uitgesproken; bioscopen, musea, theaters en concertzalen blijven dicht.

Pagina's