Skip to content

PUBLICATIES VAN NVWC

Hier vindt u diverse publicaties van de NVWC. Zonder voorafgaande toestemming van de auteur, fotograaf of illustrator is het niet toegestaan om artikelen, tabellen en schema’s, foto’s of illustraties over te nemen. Citeren is toegestaan op voorwaarde dat de bron en auteur worden vermeld.

Hak-al

Alleen al voor die vier schitterende Hak-als per jaar zou je lid worden!
De Hak-al is het verenigingsblad van de NVWC. Leden krijgen het blad elk kwartaal thuisbezorgd of toegestuurd. Digitaal ontvangen kan ook, stuur een mail naar de ledenadministratie (ledenadmin@nvwc.nl).

Deadline kopij: 11-feb-2426-mei-2418-aug-2417-nov-24
Verschijningsdatum:15-mrt-2428-jun-2420-sep-2420-dec-24

Wilt u ook schrijven voor de Hak-al? Meld dit aan bij hakalopmaak@gmail.com.
Richtlijnen kopij en fotografie.

Tsjielp!!

Het NVWC-bestuur stelt nieuwsbrief Tsjielp!! samen voor NVWC-leden en belangstellenden. De nieuwsbrief verschijnt aan het begin van elke maand, met uitzondering van augustus. U vindt hier de drie meest recente Tsjielpen. Alle oudere exemplaren zijn opgenomen in het digitaal archief van de NVWC. U kunt ze opvragen bij het bestuur. Wilt U op de verzendlijst komen voor de Tsjielp (U hoeft niet persé lid te zijn) stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@nvwc.nl.

Artikelen laatste nummers Hak-al

Deze artikelen verschenen eerder in de Hak-als van het lopende jaar.

Waar komt die naam vandaan?

In dit boekje uit 2020 zijn 30 van de columns van Ellen Geleedst gebundeld die de afgelopen 15 jaar zijn verschenen in ons verenigingsblad de Hak-al.

Klik op de afbeelding voor de doorbladerbare PDF

December 2022

September 2022

Juni 2022

Maart 2022

Back To Top