Skip to content

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering

Wanneer

3 april 2024    
20:00 - 22:00

Waar

De Steenuil
Steenovenslaan 20, Culemborg

Het bestuur van de NVWC nodigt leden van harte uit om de jaarlijkse ledenvergadering bij te wonen. Een uitnodiging is inmiddels naar leden en donateurs gemaild of verzonden. Het inhoudelijk jaarverslag van het bestuur en verslagen van de werkgroepen staan in het eerste nummer van de Hak-al van dit jaar.

 

Hoe hebben we het als vereniging gedaan? En wat zijn de toekomstplannen? Voorzitter Kars Veling zal dit toelichten en penningmeester Johan de Kruif zal het financiële deel voor zijn rekening nemen.
Alle bestuursleden hebben aangegeven door te willen gaan. Naast Kars en Johan bestaat het bestuur uit Martin Heerschop (secretaris) en de leden Gijsje van Ingen, Theo de Jong en Ruud Post. Emmie Nuijen stelt zich kandidaat voor het bestuur. Eventuele andere kandidaten kunnen zich tot de vergadering melden.

 

Na het formele deel, dat we proberen kort te houden, zal de prachtige korte film “Vergeten Natuurverleden” van Rik van der Linden te zien zijn. Daarna is er gelegenheid om nog even na te praten met een drankje. Hopelijk bent u er bij!

 

 

Wanneer: Woensdag 3 april.
Waar:       De Steenuil, Steenovenslaan 20, 4101 AM Culemborg.
Tijd:          20.00 – 22.00 uur (u bent welkom vanaf 19.30 uur).

 

Foto’s: Kars Veling

Back To Top